Language
Niederländisch

  Materiaal – Discount prefab garages

  Onze prefab garages worden volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Deze worden conform de modernste technieken hoogwaardig verzinkt, zo dat u heel lang plezier zult hebben van uw garage.

  De ventilatie in deze prefab garages is extreem goed waardoor deze garages optimaal geschikt zijn voor het stallen van auto’s.

   
   

  Hoogwaardige wanden

   

  Wanden model "Investor"

  Wanden

  De wanden van het model Investor zijn als enige zonder sierpleister verkrijgbaar. De stalen wanden zijn geprofileerd in een damwandprofiel van ca. 4 cm diep. De staalplaten waaruit de wanden worden geprofileerd zijn ca. 0,50 mm dik en voor een lange levensduur hoogwaardig verzinkt.

  Tegen meerprijs kunt u dit model ook bestellen met aan de buitenzijde een sierpleister. U kunt daarbij kiezen uit verschillende kleuren. De binnenzijde van de wanden is dan met een witte interieurlak voorzien.

  Wanden model Classic

  Wanden prefab garage model Classic

  De wanden van het model Classic zijn net als bij het model Investor geprofileerd in een damwandprofiel. Bij dit model is de sierpleister aan de buitenzijde en de interieurlak aan de binnenzijde als inclusief. Het profiel van de wanden is ca. 4 cm diep en de staaldikte is ca. 0,70 mm. Voor een lange levensduur zijn de stalen wanden hoogwaardig verzinkt.

  Wanden model Superior & Ultima

  Wanden prefab garage model Superior & Ultima

  >Bij deze modellen worden de beste en mooiste wanden gebruikt. Door een speciale techniek zijn de wanden zo gemaakt dat ze aan de buitenzijde volledig vlak zijn en voorzien van een zeer hoogwaardige sierpleister waardoor deze stalen prefab garages niet meer te onderscheiden zijn van een gemetselde of betonnen garage. De wanden zijn ca. 4 cm dik en gemaakt van hoogwaardig verzinkte staalplaat met een staaldikte van ca. 0,70 mm. Bij deze wanden kunt u direct haken etc. aan de wanden bevestigen.

   

  Sierpleister in 9 verschillende kleuren

  Onze prefab garages zijn in 9 verschillende standaard kleuren verkrijgbaar. Als u een andere kleur wilt, dan adviseren wij u om een garage in de kleur wit te bestellen en deze in de gewenste RAL kleur over te schilderen.

  Let op: de echte kleuren kunnen door verschil in monitor afwijken!

   
  witwit
  lichtgrijslichtgrijs
  donkergrijsdonkergrijs
  beigebeige
  lichtgeellichtgeel
  maisgeelmaisgeel
  terracottaterracotta
  steenroodsteenrood
  bosgroenbosgroen
   

  Garagedeuren van de marktleider: Hörmann

  Hörmann-Qualitätstore

  Wegens de bewezen hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de originele Hörmann garagedeuren hebben wij gekozen voor de marktleider in dit segment. Een garagedeur wordt ontelbare keren open en dicht gedaan en dit vereist een deur die gemaakt wordt van hoogwaardig materiaal. Garagedeuren van het merk Hörmann voldoen aan de hoogste eisen en daarom gebruiken wij voor alle modellen garages alleen garagedeuren van Hörmann.

   Hoogwaardige polyester coating

  De stalen garagedeuren zijn volledig verzinkt en daardoor langdurig beschermd tegen roest en alle weersinvloeden. Hierdoor blijvende deuren lang mooi.

  Brochure, kantelduren van Hörmann

  Brochure, sectionaaldeuren van Hörmann

   

  Het dakmateriaal

  Draufsicht einer Stahlfertiggarage

  Het dak van een prefab garage is voorzien van stalen profielplaten. Deze profielplaten zijn verzinkt en hebben aan de buitenzijde een beschermende kleurcoating (bruin) en aan de binnenzijde een lichtgrijze interieurlak. Tegen meerprijs kunt u de dakplaten krijgen met een isolatielaag aan de onderzijde waardoor het afdruppelen van eventueel condenswater wordt tegengegaan / verminderd. Een isolatielaag is tevens geluiddempend.